Diensten > Renovatie

Voegen schoorsteen

Uw schoorsteen heeft een hoop te verduren. Regen, wind, sneeuw en kou kunnen zorgen voor beschadigingen. Achterstallig of slecht onderhoud kan leiden tot kapot voeg- en metselwerk. Met schimmel, aangroei van mos en algen of lekkages tot gevolg. Op een gegeven moment is het voegwerk zodanig aangetast dat renovatie nodig is.

Wanneer heeft de schoorsteen nieuwe voegen nodig?
Aan de kleur van uw schoorsteen kunt u zien of opnieuw voegen nodig is. Vooral regen en vocht trekken jaar na jaar in de steen en in de voeg, waardoor deze verkleuren. Vertoont uw schoorsteen ernstige gebreken zoals alg- en mosvorming? Dan is het renoveren van het voegwerk de juiste oplossing. Door middel van opnieuw voegen in combinatie met een impregneerbehandeling brengen wij uw schoorsteen weer in topconditie.

Wij kunnen u veel vertellen over voegen
Een voeg is maar een voeg, denkt u misschien? Nee hoor. Gekamd voegwerk, doorgestreken voegwerk, voegwerk met een dagstreep, schaduw voegwerk, snijwerk voegen en onze specialiteit: het aanbrengen van knipvoegen. Er zijn dus nogal wat verschillende voegen. Samen met u bepalen we wat de mooiste en beste oplossing is voor uw schoorsteen. Vraag ons om gratis en vrijblijvend advies.

voegen-schoorsteen%5f1
voegen-schoorsteen%5f2