Diensten > Schouwen en open haarden > Schouwen

Schouwen

Een natuurstenen schouw is een sieraad voor uw woning, en maakt de haard of kachel helemaal 'af'. Valenteijn kan voor u de plaatsing van een schouw en plateau verzorgen. De toenemende diversiteit van haarden en kachels vereist dat de maatvoering van de schouw aan het gekozen toestel wordt aangepast. Het is voor Valenteijn haarden en kachels een uitdaging om het totale project tot in perfectie uit te voeren en op te leveren.

 

Schouwen in de meest uiteenlopende modellen 

Schouwen zijn er in verschillende steensoorten en kleuren, en worden geleverd in de meest uiteenlopende modellen. Van strak en modern tot klassiek en rijk in ornamenten. Zo zijn er bijvoorbeeld ook kasteelschouwen; gemiddeld groter van formaat en naar wens voorzien van een rustieke look door middel van een verouderingsprocédé.

 

100% natuursteen

Natuursteen is een prachtig product met meer dan 50 mogelijkheden in soorten en afwerkingen. Wij werken uitsluitend met 100% natuurlijke steensoorten, en dus niet met composieten en dergelijke. Een natuurstenen schouw draagt bij aan het welzijn van mens en milieu.

 

Advies over alle mogelijkheden

Valenteijn is goed ingevoerd in de wereld van schouwen en plateaus. Vraag ons om advies ten aanzien van de talloze mogelijkheden om zo goed mogelijk te bepalen welke haard bij u past.

 

open%2dhaard5%2ejpg
open%2dhaard6%2ejpg
open%2dhaard7%2ejpg
open%2dhaard8%2ejpg