Kachels en Haarden

Kachels en Haarden

Binnen voor de kachel of open haard zitten wanneer het buiten koud is. Dat is genieten. Bij het vuur met vrienden praten, een boek lezen of gewoon naar de vlammen staren en wegdromen. Een kachel of open haard is pure romantiek en nostalgie.

Kachel of haard?
Valenteijn heeft een breed assortiment kachels en haarden. Er is heel veel mogelijk qua vormgeving, materiaal, detail en rendement. Wij laten u graag de modellen zien in onze showroom. Neem contact met ons op voor een afspraak of advies. Dan leggen we u meteen uit waarom uw eigen haard goud waard is. Want wist u dat, afgezien van de warmte en gezelligheid, een kachel of haard ook kan helpen bij het besparen op uw energiekosten?

Hout, gas of pellets?
Wilt u op hout, gas of pellets (geperste houtblokken) stoken? Dit is de eerste vraag die wij u stellen wanneer u onze showroom bezoekt. Denk hier goed over na: hout halen, zagen en opslaan kost u wat moeite, maar ja, het is wel ‘echt’. Voor bijna elk model haard of kachel geldt dat u zelf kunt aangeven of u een houtgestookte of gasgestookte versie wilt. Daarbij is er nog de keuze voor een inbouw- of voorzethaard.

Advies over kachels en haarden
Met meer dan 15 jaar ervaring in haarden, kachels en rookkanalen kan Valenteijn u een professioneel advies op maat geven. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden en diverse verwarmingstechnieken. Daarnaast staat Valenteijn u ook bij in de praktische verwezenlijking van uw haard of rookkanaal.

'n Mooie prijs voor u
Valenteijn heeft met veel fabrikanten en leveranciers van haarden en kachels een warme relatie. Mocht u een kachel of haard op het oog hebben die niet bij ons in de webwinkel staat aangegeven, informeert u dan toch eerst even bij ons. Door ons inkoopvoordeel kunnen wij heel waarschijnlijk een mooie prijs voor u bedingen.

kachels-en-haarden%5f2